Andra alternativ Lägg till 125 ml bikarbonat i ditt badvatten och sänk ned dig i 20 minuter. Det verkar som en behandling mot jästinfektioner och neutraliserar vaginal lukt. Guavablad Guavablad har antiinflammatoriska, antioxidativa och antibakteriella egenskaper såväl som vissa fördelaktiga tanniner.

Vill du lära dig mer. Läs: 6 anledningar att dricka gurkvatten varje dag 2. Lugna nerverna Många jobbiga fall av förstoppning beror på nervösa tillstånd som påverkar tarmaktiviteten.

Tag dejting

Drycken kan ha olika nyanser. Du kan ta teet regelbundet som en behandling. Drick en kopp mitt på morgonen och ytterligare tag dejting på eftermiddagen i tio dagar. Öronmassage Hela din kropp reflekteras i dina öron. Örat liknar hur du såg ut i livmodern som foster, med huvudet nedåt i området kring örsnibben.

Knäna mot bröstet Lägg en yogamatta på golvet och lägg dig på den med benen raka. Höj ett knä mot bröstet och ta tag i det med båda händerna. Håll positionen i 30 sekunder och återgå sedan till startpositionen.

Tag dejting

Vitlök har imponerande antibiotiska och antivirala krafter. Att gnugga vitlök över såret är därför en mycket effektiv lösning. Oroa dig inte om det svider inledningsvis det kommer inte vara länge och tag dejting kommer snart att bli av med det fula munsåret.

De hjälper till att göra kläderna mjuka och tar bort obehagliga lukter från dem. Ingredienser 10 g bikarbonat 150-200 ml varmt vatten 800 ml äppelcidervinäger eller vit vinäger 20 droppar essentiell olja Plastbehållare med kapacitet för 3,5 liter Hur gör tag dejting. Det är viktigt att använda en stor behållare, eftersom blandningen växer. Häll i det varma vattnet i behållaren och lägg till bikarbonat och vinäger.

Tag dejting