Sila och häll tillbaka blandningen i mixern tillsammans med isen. Bearbeta igen tills du får önskad konsistens. Du kan även tillsätta honung för att söta smoothien om du vill. Smoothie med grönt äpple och havre Ingredienser 1 grönt äpple 4 rågade matskedar havregryn 12 cl apelsinsaft 12 cl grapefruktsaft Stevia eller honung för att söta Beredning Pressa apelsinen och grapefrukten för att få ut saften, se dejting. Häll saften tillsammans med resten av ingredienserna i mixern se dejting mixa tills det blandats väl.

Vissa typer av frukter och grönsaker är idealiska för att motverka natriumöverskottet och få en balans i kroppen som är bra för hälsan. Perfekt för att gå ner i vikt: Det finns många som dagligen se dejting vissa råa livsmedel i sin kost för att gå ner i vikt. Det är ett väldigt effektivt sätt för att vi ska känna oss mättare och få i oss näringsämnen med en låg kalorinivå och utan fett.

Se dejting

Tandborsthållare Att hålla koll på tandborstarna i badrummet kan vara bökigt, men inte med denna tandborsthållare. Klipp försiktigt bort botten och toppen på en flaska, och limma sedan ihop dessa. Skär ut några runda hål i toppdelen och limma sedan dina avskurna munstycken från andra flaskor, se dejting i bilden ovan. Organisatör Det finns dussintals sätt att återanvända plastflaskor för att göra personliga organisatörer. Vi föreslår att man till exempel använder dem för att förvara sömnadsmaterial eller smycken.

Du behöver bara fem minuter. Gå till en tyst plats eller stanna kvar vid ditt skrivbord om det är tyst. Titta mot fönstret eller något som är lugnt. Titta inte på din datorskärm.

Se dejting

Läcker smoothie med äpple, gurka och ingefära Vet du inte vilken dryck du ska välja på morgonen. Följ detta recept. Du kommer inte bara börja din dag frisk och återfuktad, du kommer också förbättra din figur.

Vad händer när du konsumerar Coca Cola. Efter 10 minuter: Att konsumera tio teskedar socker på samma gång har förödande effekter på våra kroppar, se dejting. Anledningen till att vi inte spyr upp allt är på grund av att vår kropp producerar fosforsyra. Efter 20 minuter: Glukos får våra insulinnivåer att öka, vilket gör att levern konverterar allt socker till fett. Efter 40 minuter: Vår kropp har helt absorberat koffeinet.

Se dejting